Trollkarl Stockholm

Vårt otroliga & fantastiska företagsevent i Stockholm

Vi såg så otroligt mycket fram emot vårt sen länge planerade event i Stockholm med jobbet. Vi hade varit en grupp som hade tänkte igenom detta från start till mål och vi hade planerat det i minst 1 års tid. Det är inte helt lätt kan jag lova. Vi hade stött och blött om hur vi skulle gå till väga till allt från transport av personal till val av lokal, till mat och vilka artister vi skulle boka till vårt event. Det var verkligen inte lätt och hade tagit mycket mer tid än vad jag hade trott. Men till slut rodde vi allt i hamn och vi var väldigt nöjda med slutresultatet. Det kände vi nog alla i eventgruppen som hade arbetat med detta, vi var 10 stycken som hade planerat allt minutiöst in i minsta detalj och verkligen försökt att lösa och tillgodose allas krav på det perfekta eventet. Vilket var allt annat än lätt kan jag lova.

Vi hade diskuterat om vi skulle ha en trollkarl, komiker, sångare, jonglörer, eldsprutare och en massa annat på vårt event. Alla ville olika men till slut hade vi kunnat enas kring vad som var bäst för vårt event.

Vi bestämde oss för att boka ett fantastiskt hotell i Stockholm för vårt event, hotellet hette The Haymarket Hotell i Stockholm. Vacker arkitektur och som andades historia. Vi hade en visning på Vasamuséet med och såg detta historiska skepp, det är nästan så man tappar andan. Det känns som en resa i tiden och var helt fantastiskt.  Skeppet är så välbevarat.

Efteråt gick vi vidare till livrustkammaren och kollade på de fantastiska hästvagnarna som använts av tidigare konungar. Dessa vagnar måste vara ovärderliga och de är så detaljrikt byggda, jag älskade det personligen, vissa var dock inte så imponerade då de hellre kollade i sina mobiltelefoner.

Tanken var att efter detta så skulle vi gå vidare och äta en lättare lunch på ett av stans bästa ställen Frantzén. Vi gick dit och möttes av en inbjudande atmosfär, otrolig mat med otrolig service. Man förstår varför de har hela 3 stjärnor i Guide Michelin. Det var otroliga rätter med en massa trüffel, fantastiska smaker och upplägg där det avslutades med en cigarr på taket av byggnaden med utsikt över Stockholm.

Efteråt gick vi tillbaka till hotellet för att förbereda oss för kvällen, kvällen vi planerat i över ett år. Med fantastiska artister, en trollkarl från Stockholm, en komiker från Borås, otroliga band och jonglörer tillsammans med den hemliga gästartisten Tomas Ledin.

Självklart var det ingen som i princip visste om vad som skulle hända förutom vi som var med i eventgruppen. Vi var så spända inför hur folk skulle motta allt, hittills hade folk varit otroligt imponerade av den fantastiska maten och besöket på Vasamuséet.

Vi klev nu in i festlokalen som var det otroliga Skyddsrummet i Stockholm med en takhöjd på 6 meter, fantastiska bergsväggar med en otrolig atmosfär. Hela lokalen var inredd i fantastiska tyger med ett vackert ljus. Maten var uppdukad och feststämningen var på topp.

Underhållningen började med folk som gick på styltor och magiker som gick runt och trollade med kort och tankeläsning. Sedan kom den trollkarlen på scen och trollade med eld och en massa andra otroliga nummer där han trollkarlen trollade fram bowlingklot ur tomma intet med mera.

Sedan blev det dags att äta lite av den fantastiska maten som var en blandning av asiatiskt och Skandinaviskt. Otroligt gott.

Sedan fortsatte underhållningen och Tomas Ledin klev på scenen, folk ställde sig upp och jublade. Alla såg glada ut och det var då vi insåg att vi hade gjort ett lyckat event.

Festen fortsatte in på småtimmarna och alla verkade nöjda och ville inte sluta festa. Men någon gång måste det roliga ta slut, så är det tyvärr.   


Publicerat

i

av

Etiketter: